Gårdbutikken

 

Rye Nørskov Gårdbutik 

Gårdbutikken i det gamle åleværk på Ry Mølle ligger idyllisk placeret i smukke omgivelser omgivet af vand og natur. Bygningen, der stadigvæk bliver brugt til at fange ål, emmer af historie og charme. Fra glasruderne i butikken kan du kigge ind og se den gamle ålekiste, samt redskaber, der bliver brugt til fangst af ål.

Vildtkød er en populær og smagfuld kødtype, som kan være en spændende og anderledes smagsoplevelse for mange mennesker. Det er også en sundere kødtype, da vildt indeholder mindre fedt og flere næringsstoffer sammenlignet med opfedede slagtedyr.

Kronvildt, dåvildt, sikavildt og vildsvin er alle typer af vildt, som kan købes i Gårdbutikken. Disse dyrearter har forskellige smagsnuancer og teksturer, som kan bruges til forskellige retter og tilberedningsmetoder.

Vildtkødet i Gårdbutikken er nedlagt i egne skove i løbet af efteråret, hvor jægerne har jaget og nedlagt dyrene på en bæredygtig måde. Dyrene har levet frit i skovene og har haft et naturligt liv, hvilket giver kødet en ren smag og kvalitet. Når du køber vildtkød i Gårdbutikken, kan du være sikker på, at det er friskt, lokalt og af høj kvalitet.

Gårdbutikken er selvbetjent

Adresse: Kyhnsvej 28, 8680 Ry

 

Åbningstider:

Butikken forventer at åbne 1 juni..

Alle ugens dage

Henvendelse vedrørende større køb af vildtkød, bedes rettet til Skytte Nicolas Holm Overgård.