Gårdbutikken

 

Rye Nørskov Gårdbutik

 

Gårdbutikken er beliggende  i det gamle åleværk på Ry Mølle. Den ligger idyllisk placeret i smukke omgivelser omgivet af vand og natur. Bygningen emmer af historie og charme. Fra glasruden her i butikken kan du kigge ind og se den gamle ålekiste, samt redskaber, der stadigvæk bliver brugt til fangst af ål.

Vildtkød som vi primært sælger i butikken, er en populær og smagfuld spise, som kan være både en spændende og anderledes smagsoplevelse for mange mennesker. Det er en sund kødtype, da vildt normalt indeholder mindre fedt.

Krondyr, Dådyr, Sika og Vildsvin er alle typer af vildt fra skoven, som kan købes her i Gårdbutikken afhængigt af sæsonen.

Vildtkødet i Gårdbutikken er fra egne skove. Dyrene har levet frit i skovene og har haft et naturligt liv, hvilket giver kødet en særlig smag og kvalitet. Når du køber vildtkød i Gårdbutikken kan du derfor være sikker på, at det er friskt, lokalt, bæredygtigt og af høj kvalitet.

Vildtkødet har forskellige smagsnuancer og tekstur, og kan bruges til mange forskellige retter og tilberedningsmetoder, (Grill/Stegepande og Ovn) ligesom det kan spises både sommer og vinter.

 

Åbningstider:

 

Gårdbutikken er åben i tidsrummet fra klokken 8.00 – 20.00  – alle ugens dage 

Gårdbutikken er selvbetjent så følg venligst instruktionerne i butikken.

Butikken er videoovervåget og tyveri vil blive politianmeldt

Er du i tvivl eller har du spørgsmål til produkterne er du velkommen til at rette henvendelse til os på tlf. 73708990 eller på mail til:  gaardbutik@rye-noerskov.dk